Szórakozás

Nehéz időszakot él meg Dobó Kata és Zsidró Tamás kapcsolata

A pár nagyjából két éve van együtt, most azonban elérkezett kapcsolatukban az a pont, amikor nem a szerelemről szól minden. Dobó Kata ugyanis első filmjét forgatja rendezőként, Zsidró Tamás pedig versenyről versenyre jár, így alig jut idejük a találkozásra.

Elkezdték Dobó Kata első filmjének forgatását
Az elsőfilmes több mint 360 milliót kapott a Filmalaptól. Közönségfilm lesz ebből.

Még Liptai Claudia esküvőjére is külön mentek és habár mindketten részt vettek az eseményen, nem együtt távoztak. A pletykákkal ellentétben, amik azt feltételezik, hogy lóg a szakítás a levegőben, Zsidró leszögezte, hogy nincs szó ilyesmiről.

Clauék esküvőjéről azért késtem, mert Prágából, egy fodrászbemutatóról jöttem haza pont aznap. Kata másnap forgatott, így ő hamar otthagyta a bulit

– magyarázta a Borsnak a mesterfodrász, aki hozzátette, várja már, hogy véget érjen ez a sűrű időszak, de nem aggódik a jövő miatt.

Zűrös most az életünk, őrültek házában élünk, de néha ilyen is egy kapcsolat. Nem visel meg, hiszen mindketten tudjuk, hogy ez csak egy átmeneti időszak. Nem csak azért vagyok Kata párja, hogy a boldog pillanatokat legyek hajlandó vele megélni, amikor nehezebb az élet, akkor is mellette vagyok.

Dobó Kata (@katadobo) által megosztott bejegyzés, Jún 18., 2018, időpont: 11:59 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Fem3

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik