Szórakozás

Ariana Grande még csak 24 éves, de tömve van a bankszámlája

Azt már az elején le kell szögezni, hogy Ariana Grande vagyona egyelőre nincs Katy Perry vagy Taylor Swift bankszámlaegyenlegével egy súlycsoportban, de még így is elég csinos az az összeg, amit megkeresett az elmúlt években.

Ariana Grandét eljegyezték, pedig még egy hónapja sem járnak
Pete Davidson nem tűnik egy nagyon türelmes típusnak.

Az énekesnő pályafutása a Nickelodeonnál indult. Három évig szerepelt a Victorious című sorozatban, összesen 57 epizódban tűnt fel, részenként pedig 9 ezer dollárt, azaz több mint két és fél millió forintot kapott. És ekkor még csak 16 éves volt. Csak ezért a sorozatért 141 millió forintnyi összeget fizettek ki neki, plusz hozzácsaptak még néhány ezer dollárt azért, amiért felhasználták a  showban a dalait.

Ariana Grande 2015-ös Honeymoon elnevezésű turnéjának bevétele 40 millió dollár volt, de 2017-ben ezt bőven megugrotta. Öt kontinenst átszelő, hét hónapos világkörüli turnéja – ami a Dangerous Woman nevet viselte – már 71 millió dollárt hozott a konyhára.

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés, Szept 13., 2017, időpont: 6:00 (PDT időzóna szerint)

A most 24 éves énekesnő mindezek mellett saját parfümöt is piacra dobott és időről időre különböző világmárkák arca, most éppen a Reebokkal áll szerződésben. Mondani sem kell, hogy ezek is dagasztják a pénztárcáját.

A fenti összegeket persze nem lehet összeadni, hiszen ezekből az adók mellett még sok egyéb kiadás levonódik, de a Celebrity Net Worth szerint Ariana Grande becsült vagyona jelenleg 45 millió dolllár, azaz 12,6 milliárt forint.

(Cosmopolitan)

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images for Live Nation

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik