Szórakozás

“Lemónikázták” adás közben Nádai Anikót

Na, elmondom neked, Mónika

– kezdett nagy hévvel magyarázni egy vendég az Anikó show felvételén, majd amikor rájött a hibára, nem győzött elnézést kérni. A műsorvezető, Nádai Anikó csak nevetett a “lemónikázáson”, mivel nem először fordul elő, hogy összekeverik a Mónika show egykori műsorvezetőjével, Erdélyi Mónikával.

Nádai Anikó újra szerelmes
Márciusban szakított Aurelióval.

A baki nem véletlen, Erdélyi Mónika, a „kibeszélő­show-k nagyasszonya” évekig vezetett hasonló műsort. Anikónak azért is eshetett volna rosszul a névcsere, mert a korábbi összehasonlítások nem voltak mindig hízelgők. Sőt maga Mónika mondta azt, hogy Anikó nem fogja bírni ezt a műfajt, mert vékony, s így kisebb az állóképessége. Mára azonban nincs benne sértettség.

A Mónika Show úttörő volt a maga műfajában. Természetes, hogy bármiből az első széria a legemlékezetesebb, és nem azért, mert ezt történetesen én vezettem. Vicces és jópofa, ami Anikóval történt. De korábban is volt hasonlóra példa. Amikor még ment a Balázs Show, egy vendég azt mondta, ha ott nem tudják megoldani a problémájukat, jönnek hozzám

– mesélte a Borsnak Erdélyi Mónika.

(Kiemelt kép: 24.hu / Bielik István)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik