Szórakozás

Meghan Markle visszavonulása után kaphat Emmy-díjat

Habár Meghan Markle sosem számított A-listás sztárnak Hollywoodban, a népszerűsége és ismertsége hihetetlenül megugrott, miután bekerült a brit királyi családba. Ennek eredményeként az sem kizárt, hogy bezsebel egy olyan rangos elsimerést, mint az Emmy-díj. Annak ellenére, hogy már visszavonult a színészettől.

Az USA Network megerősítette az ET Online-nak, hogy az idei Emmy jelöltek között lehet Sussex hercegnéje is. Persze egyelőre sok a ha, hiszen a bizottság most állítja össze azoknak a névsorát, akik egyáltalán felkerülnek a jelöltek listájára.

Meghan hercegnének a dráma kategória, legjobb női mellékszereplő díjára van sansza a Suits, azaz Brilliáns elmékben alakított szerepe miatt. A verseny azonban biztosan szoros lesz, hiszen a mezőnyben olyan nevek merültek fel, mint Chrissy Metz (Rólunk szól), Thandie Newton (Westworld), Ann Dowd és Alexis Bledel (A szolgálólány meséje), Millie Bobby Brown (Stranger Things) vagy Sophie Turner és Maisie Williams (Trónok harca).

A Suits című sorozat egyébként hamarosan a 8. évaddal folytatódik, – már Meghan Markle nélkül – ám az elmúlt években még egyetlen Emmy-t sem tudott szerezni.

Meghan hercegné megszegte a protokollt
Még szoknia kell a brit királyi udvar milliónyi szabályát.

Kiemelt kép: Chris Jackson/GettyImages

Ajánlott videó

Olvasói sztorik