Szórakozás

Balesetet szenvedett Gór Nagy Mária férje, Gulyás Buda

gór nagy mária (gór nagy mária, )
gór nagy mária (gór nagy mária, )

Súlyos motorbalesetet szenvedett az ország egyik legfoglalkoztatottabb operatőre, rendezője Gulyás Buda, Gór Nagy Mária férje.

A hatvankilenc éves szakember jelenleg Fóton dolgozik, Dobó Kata rendezésében forgatják a Kölcsönlakás című vígjátékot. Hétfő este, a forgatások végeztével motorjára pattant és budai otthona irányába vette az irányt, de útközben balesetet szenvedett.

A Bors úgy tudja, az út kö­zepén feküdt eszméletlenül, véresen, mellette az összetört, többmázsás motorjával. Nem sokkal utána a szintén ezen a filmen dolgozó Oroszlán Szonja is hazaindult, és ő talált rá. Értesítette a mentőket és a férfi családját, így időben kórházba tudták szállítani. A lap információi szerint Gulyás Buda agyrázkódást szenvedett, teste tele volt zúzódásokkal és nyílt sérülésekkel, melyeket a sebészek összevarrtak.

A hír sajnos igaz, de bővebben nem szeretnék erről beszélni. Csak annyit, hogy nem tudok eléggé hálás lenni Szonjának, amiért megmentette Buda életét. Szerintem ő volt Buda őrangyala, a sors keze, hogy emiatt a szerep miatt hazautazott Amerikából

– mondta a Borsnak Gór Nagy Mária, aki tavaly ment hozzá Gulyás Budához.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik