Szórakozás

Amber Heard teljesen meztelenre vetkőzött legújabb filmjében

A Martin Amis 1989-ben megírt London Fields című regénye alapján készült azonos című filmet ugyan már 2015-ben leforgatták, a mozikba csak most, három évvel később kerül majd, aminek egyetlen egy oka van, hogy szinte mindenki mindenkivel perben állt az elmúlt időszakban.

A film rendezője beperelte a producert a film utolsó vágásai miatt, a producerek pedig a a főszereplőt, Amber Heardöt cipelték a bíróság elé mondván nem volt kellőképp együttműködő. Ha ez nem lett volna elég Heard szintén bírósághoz fordult, mivel felháborítónak tartja, hogy a producerek egy testdublőrt használtak fel annak érdekébe, hogy több meztelen jelenete kerüljön bele a filmbe.

Az igazság viszont az, hogy a film előzetesét elnézve a London Fields így is tele lesz a 32 éves színésznő meztelen jeleneteivel.

Heard amúgy Nicola Six karakterét játszotta el a filmben, aki meg tudja, hogy meg akarják gyilkolni a 35. születésnapján, így mindent meg tesz annak érdekében, hogy kiderítse, ki áll ennek a hátterében. Amber Herad mellett a film szereplői között láthatjuk még Billy Bob Thorntont, Jim Sturgess-t, Theo James-t, és Cara Delevingne-t.

(Kiemelt kép: Stephane Cardinale/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik