Szórakozás

Hova tűnt Melania Trump 25 napra?

Melania Trump május 10-én tűnt el a nyilvánosság elől, majd pontosan 25 napon át egyáltalán nem mutatkozott. Május 15-én kórházba vonult jóindulatú vesebetegség miatt, de akkor még úgy volt, hogy egy hét után kiengedik. Ehhez képest közel 3 héten át nem tudtunk róla semmit, így elindultak a találgatások. Hol lehetett valójában?

Legutoljára május 10-én látták Trump elnök oldalán, amikor az Észak-Koreából hazaérkező 3 túszt fogadták Marylandben az Andrews légi támaszponton. Ezután kórházba került és veseműtéten esett át. Elvileg 5 napot tartózkodott a kórházban, ami már eleve extrém hosszú időnek számít egy ilyen beavatkozásnál, de ezt még ráfogták arra, hogy szeretnék a nyilvánosság kizárásával kezelni a betegségét, illetve előfordulhatott valami nem várt komplikáció is, bár a szóvivője azt állította, hogy minden rendben ment.

De az ötnapos kórházi tartózkodás után még majdnem 3 hétig nem mutatkozott, ami szokatlan egy first ladytől, sőt a történelem eddigi leghosszabb nyilvánosságtól való távolmaradása.

Június 5-én Melania Trump visszatért, a háborúban elesett katonák családjai számára rendezett, nem sajtónyilvános eseményen vett részt a Fehér Házban, amelyről képeket is rakott ki a Twitterre, amiken mondjuk ő maga nem látszik. Egy résztvevő viszont szintén posztolt az eseményről olyan fotót, amin Trump felesége jól felismerhető, illetve a CNN is megerősítette, hogy tényleg ott volt.

Mindenki megnyugodhat: Melania Trump előkerült
Egy hónapig kerülte a nyilvános megjelenéseket Donald Trump felesége. Mostanáig kellett nélkülözni.

Távolléte alatt néhánynaponta posztolt a Twitterre, de persze semmi garancia nincs rá, hogy valóban ő volt. Visszatérte előtt néhány nappal megjegyezte, hogy nagyon ráérnek az emberek, akik azon gondolkodnak, hol lehet ő, hiszen a Fehér Házban van, nagyon jól érzi magát, és a gyerekek, illetve Amerika népének különböző ügyien dolgozik keményen.

Amikor újra előkerült, Trump elnök arról tweetelt, hogy nagyon nem fair a média hozzáállása, amiért rengeteg álhírt közöltek felesége távollétével kapcsolatban. Az eseményen pedig azzal viccelődött, hogy talán Melania Trump elhagyta őt, majd rámutatott, hogy ott ül az első sorban. Ez a vicc egy picit kínosan sült el, ugyanis az esemény az elesett katonák gyászoló családjainak szólt.

De miért maradt távol a nyilvánosságtól?

Erre senki nem adott magyarázatot, de a szóvivője, Stephanie Grisham szerint ez teljesen normális dolog egy műtét után, hisz fontos neki az egészsége.

Magabiztos a szerepében, tudja mit csinál és a spekulációk a hollétével kapcsolatban teljesen értelmetlenek

– nyilatkozta Grisham.

De az internet népe mindig kreatívabb, mint a valóság, így sokkal izgalmasabb megoldások születtek arra, hogy hol lehet, még saját hashtaget is kapott a sok konspirációs elmélet. Sokan még a június 5-ei szereplésében sem hisznek, szerintük valójában nem is volt ott, túl távoliak a felvételek róla. Szerintük a tweeteket is Donald Trump írta helyette.

Kiadhatnának egy képet Melaniáról, kezében egy mai napi újsággal, csak hogy tudjuk, minden oké vele.

– írja egy aggódó twitterező.

Conan O’Brien humorista azt állítja, hogy nagyon élvezte a hegymászást az elmúlt 22 napban Melania Trump társaságában az Appalache-hegységben.

Egy másik twitterező szerint elképzelhető, hogy részegen levágta a frufruját, és nem akar így mutatkozni. Mondjuk 25 nap alatt aligha nőhetett vissza.

Persze az sem kizárt, hogy megszökött a Fehér Házból, és most Michelle és Barack Obamával élnek együtt nagy boldogságban.

Más szerint Trump bántalmazza, és az elől bujkál, ráadásul a szemét sem mutatta meg — vajon miért?

Olyan is van, aki megtalálta Melania Trumpot.

Vagy a first lady alien lenne, és hazahívták a szülőbolygójára?

Egész durva és a jó ízlés határain túlmenő viccek is születtek arról, hogy Trump elnök eltette láb alól a feleségét.

Sokak szerint valójában plasztikai műtéte volt, mert abból hosszabb a felépülés, na de ennyire megváltozott volna?

Még a kutyák is azt kérdezik, hol van Melania? Vagyis most már úgy hangzik helyesen a kérdés, hogy hol volt valójában Melania?

Kiemelt kép: Getty Images / Win McNamee

Ajánlott videó

Olvasói sztorik