Szórakozás

Magdi anyus visszatérne a Barátok köztbe

Fodor Zsóka hosszú évekig meghatározó szereplője volt a Barátok köztnek, 2009-ben azonban kilépett a sorozatból. A forgatókönyv szerint elesett a lépcsőn és meghalt. Persze tudjuk, még ez sem jelenti azt, hogy soha ne térhetne vissza. Ő maga szívesen szerepelne újra az RTL Klub napi sorozatában.

Tíz év telt el azóta, hogy egy évnyi könyörgés után a sorozat producere a kérésemre kiírta Magdi anyus karakterét, mivel a színházi munkáim miatt már nem tudtam vállalni. Egy évtized után most úgy érzem, bármikor szívesen visszamennék, de hivatalos megegyezés még nem történt

– mondta a Blikknek Fodor, aki addig is Amerikába utazik Schmuck Andorral egy kis kikapcsolódásra.

Mivel nincs családom, a munka és az utazás biztosítja a boldogságot, no és persze, a barátaim. Idén ismét kihúzhatok egy sort a bakancslistámról, fogadott fiam, Andor ugyanis elvisz Amerikába. Eddig csak a keleti partot sikerült megnéznem, most úgy néz ki, helikopterrel átrepülünk a Grand Canyon felett, és elmegyünk Los Angelesbe is! Ráadásul egy barátnőmmel utána elutazunk még Monte-Carlóba is, és megnézzük a francia Riviérát!

(Kiemelt kép: Zih Zsolt/MTVA)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik