Szórakozás

Király Linda a bántásokról: már ki tudja kapcsolni a külvilágot

Király Linda (Király Linda)
Király Linda (Király Linda)

Király Linda az utóbbi években nagy bá­torsággal viselte a pajzsmirigybetegségét és az ezzel járó hízást. Nem csak magának, de nők ezreinek is példát mutatott, ezért volt mindenki számára botrányos, amikor őt és kolléganőjét, Tóth Verát nemrég testsúlya miatt kritizálta Rippel Feri.

Az utóbbi években átmentem egy keményebb időszakon, ami sok mindenre meg­tanított, többek között arra is, hogy a ne­gatív és rosszindulatú megnyilvánulások mögött mindig a kritizáló kisebbségi komplexusait és frusztrációit vetíti ki a másikra. Nekem ezzel nincs dolgom, er­re tanított meg a meditáció. Rengeteg gyakorlás kellett, korábban képtelen voltam aludni és kikapcsolni az agyamat, ezzel együtt vissza is fojtottam az ér­zéseimet. Mostanra sikerült elérnem, hogy lemenjek al­fába és teljesen kikapcsoljam a külvilágot

– mesélte a Borsnak Király Linda, akinek jobban oda kell figyelnie magára a pajzsmirigybetegség miatt.

Minden be­tegségnek van lelki háttere, de mostanra tudom, ki va­gyok és hogy a jelenlegi fi­zikai adottságom csak egy átmeneti állapot. Persze sporttal és táplálkozással oda kell figyelnem a testemre, nem beszélve a hangomról, mivel a pajzsmirigy miatt teljesen más nyomás nehezedik a hangszálaimra.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik