Szórakozás

Balesete után tovább lovagol Sasvári Sándor

Sasvári Sándor (Sasvári Sándor)
Sasvári Sándor (Sasvári Sándor)

Sasvári Sándort idén januárban még kórházban ápolták, miután lovasbalesetet szenvedett. Az orvosok arccsönttörést állapítottak meg a 60 éves színésznél, egy ideig nem is állhatott színpadra. Lovaihoz és a lovagláshoz való hozzáállását azonban a baleset sem változtatta meg.

Semmi pénzért nem mondanék le a lovaimról! Szerencsére gyorsan felépültem, nem lett maradandó problémám a baleset után. A lovasélet velejárója, hogy kisebb-nagyobb esések előfordulhatnak. Kulcscsontom tört, estem-keltem, sőt egyszer rám is esett az egyik jószág. A természet legszebb teremtményei, gyermekkoromtól kezdve az életem részei. Harmincegy éve, 1987-ben meg tudtam venni az első lovamat, a kilencvenes években alapítottam meg az istállómat. Napi szinten foglalkozom a jószágaimmal, ahogy időm engedi

– mondta a Borsnak Sasvári Sándor, aki igyekszik formában tartani magát.

Nem érzem a koromat, és a családom mellett a színpad tart fiatalon. Nem lehetek öreg Fantom, és a Mamma Miában is hosszú táncjelenetek vannak, ahol a legjobb formámat kell hoznom. Heti kétszer biztos edzek, a lovagolásról már nem is beszélve.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik