Szórakozás

Kvíz: Hány éve ismertük meg ezeket a celebeket?

Na jó, valaki magyarázza el, hogy mikor gyorsult fel ennyire az idő múlása! Gondolná akárki is, hogy Katy Perry már több mint tíz éve befutott világsztár? Pedig a szomorú igazság, hogy az énekesnő debütáló dala – és eddig talán legnagyobb sikere -, az I Kissed A Girl valóban tíz éve, 2008-ban jelent meg. De vajon mi a helyzet a magyar sztárokkal?

Kvíz: ismered a celebek eredeti végzettségét?
Ma van a munka ünnepe, találd ki, melyik celeb mit dolgozna, ha nem lenne híres!

A legtöbbjükkel szinte naponta találkozunk egy-egy műsorban, vagy követjük őket a közösségi oldalakon, sőt, talán még azt is meg tudjuk mondani, hogy melyik műsorban tűntek fel először.

De vajon azt is meg tudnánk mondani, hogy az adott valóságshow, vagy tehetségkutató hány éve ültetett le minket a televíziók képernyője elé?

Legújabb kvízünkben magyar celebeket találnak, akik talán sokkal régebb óta médiaszemélyiségek, mint ahogyan azt elsőre gondolnánk. Debreczeni Zitát például az RTL Klub csatornáján futó Kísértés című valóságshow miatt lett ismert, amikor is  – bár valójában ez volt az egész reality lényege, szóval no offense – elég hangos lepedőcsatát vívott a műsor egyik, amúgy akkor épp kapcsolatban lévő szereplőjével. Hány éve lehetett ez pontosan? És Ördög Nóra hány éve tűnt fel először a Top of the Pops című műsorban? Íme a kvíz, kommentben pedig jöhetnek a pontszámok, ha pedig nagyon belejöttek a tippelgetésbe, akkor megnézhetik ezt a kvízünket is, ahol celebpárok közül kell eldönteni, hogy melyikőjük az idősebb.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik