Szórakozás

Kiderült, hogy Will Smith miért mászott fel az Operaház tetejére

Mint megírtuk, Will Smith nemrég felmászott az Operaház tetejére. A látogatásról egy fotót is feltöltött az Instagram-oldalára, ahogyan láthatósági mellényben pózol Budapest panorámájával a háttérben.

Mindenki azt hitte, hogy a világsztár az éppen készülő filmjét forgatta az Operaháznál, pedig nem. A Bors a színház sajtósától megtudta, hogy személyes érdeklődése miatt látogatta meg az épületet. A színész a Gemini Man forgatási szüneteiben már több budapesti helyszínen is forgatott a saját Youtube-csatornájának, és az Operaházat is kiszemelte ehhez.

A menedzsmentje keresett meg minket pár hete, hogy Will Smith az Operaház színpadán szeretne magán célból forgatni. Mivel a ház éppen korszerűsítés alatt áll, s így a színpadunk jelenleg nincs is meg, csak a gödör van a helyén, felajánlottuk nekik, hogy körbevezetjük a házban és ha kellő bátorságot érez, akár a tetőre is felmehet. (…) Will Smith pontosan olyan, mint a filmjeiben: laza és szereti a viccet. Érdeklődő és teljesen normálisan viszonyul más emberekhez. Ugyanakkor vérprofi és céltudatos, ha tartalmat kellett gyártani, akkor menetrendszerűen pózol a kamerának

– mondta a Borsnak Oláh András, az Operaház sajtósa, aki azt is elárulta, egy kisebb stáb néhány napja már felmérte a helyszínt, s eztán döntöttek úgy, ha éppen romokban áll az épület, ha nem, a világsztár az Operában fog forgatni.

Will Smith egyébként három barátját és egy pár fős stábot vitt magával a tetőmászásra. A budapesti Operaháznál készült videója néhány héten belül lesz várhatóan elérhető.

On the roof of the Hungarian State Opera House in Budapest. Gorgeous!! @operabudapest . 📸: @aidan

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés, Máj 29., 2018, időpont: 1:27 (PDT időzóna szerint)

(Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik