Szórakozás

Curtis a pszichológusnál jött rá, hogy miért drogozott

A rapper több mint két éve autóbalesetezett, amikor Újév napján ittasan és drog hatása alatt ült a volán mögé. Az ítélet azóta megszületett, Curtis pedig rájött, hogy változtatnia kell, különösen, amikor Majka is válaszút elé állította.

Elítélték Curtist: ittasan és drog hatása alatt vezetett
A bíróság bűnösnek találta a rappert, aki fellebezett.

Mikor a balesetet csináltam, és cuccoztam, akkor nekem, ahogy a dalban is van, kellett egy nagy pofon. Na nekem ez volt az, hogy elveszíthetek mindent. Őt (Majka), mint barátot, az egzisztenciámat és a munkámat, amit szeretek. Megkérdeztem magamtól: “Te hülyegyerek, Újpestről jöttél, a lakótelepről, egy lyukas zoknid volt, miért nem jó neked ez? Mit fogsz csinálni, ha elveszíted?” Aki a telepen nőtt fel velem, az vagy börtönben van, vagy a föld alatt. Peti akkor azt mondta: “Én ezt nem akarom így csinálni, engem is minősít ez a hozzáállás.” Tök igaza volt…

– mesélte Ábel Anitának a Storyban Curtis, aki az eset óta pszichológushoz jár, ahol arra is rájött, hogy miért nyúlt a drogokhoz.

Járok pszichológushoz, pontosan emiatt. Igazából arra jutottunk, hogy én ugyanazt keresem a hétköznapokban, mint a színpadon. Amikor nem voltam színpadon, unatkoztam. Kerestem valamit, hogy azt az érzést érezzem, azt az adrenalint, mint amikor a színpadon állok.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik