Szórakozás

Szívecskés maci miatt szereltettek kamerát Bangó Margit házára

Kamerarendszer őrzi Bangó Margit házát, mióta rendszeresen virágcsokrokat és apró ajándékokat kap egy ismeretlen férfitól. A 68 éves, Kossuth-díjas énekesnő unokája, Tinasorry! magazinnak beszélt arról, hogy mennyire féltik őt a hirtelen felbukkant lovagtól.

Pár hónappal ezelőtt arra lettünk figyelmesek, hogy nem telt el úgy nap a hétből, hogy ne kapott volna mama virágcsokrot vagy valami apró kis ajándékot ugyanattól a férfitól. Ekkor kezdtük el tudatosan figyelni, és bebizonyosodott a sejtésünk: egy férfi rajongótól érkeznek a virágok. Ez a férfi már jó ideje ellátogat a házához, és olyan tárgyakat is hagyott már a kapu előtt, mint egy szívecskés maci. Korábban is volt bajunk egy zaklatóval, még a kispesti háznál, de szerencsére egy idő után sikerült őt rajta kapnunk, és a lelkére tudtunk beszélni, hogy hagyjon fel ezzel a rajongási formával

– nyilatkozta a lapnak Tina, aki azt is elmondta, hogy kamerákat is felszereltek az udvarló miatt.

Ezek ártatlan ajándékok. Viszont az már nem lenne az, ha a mama egyedül jönne haza későn egy fellépéséről, és esetleg valaki várná őt a kapuban. Nagyon féltjük őt, és óvjuk, nehogy valami baja essen. Ezért is szereltettünk fel néhány biztonsági kamerát a házához, hogy az ilyen eseteknél lássuk, mi történik, ki a rajongó.

(Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik