Szórakozás

Még születése előtt megnézheti VV Kinga kisfiát

A Való Világ ötödik szériájában feltűnt Kutai Kinga terhességének végénél jár. VV Kinga a játék után az évad nyertesével, Attilával alkotott egy párt, de kapcsolatuk végül zátonyra futott. 2015-ben jegyezte el a jelenlegi párja, akivel első gyermeküket várják.

Kutai nemrég az Instagram-oldalára posztolt egy 4D-s ultrahangfelvételt. A fotó alá pedig hosszan írt arról, hogy már most mennyire kötődik a babához.

Ez a kisfiú, a kisbabám az utolsó heteket tölti a pocakomban. Kalandos néhány hónapon vagyunk túl, de egy biztos, ez a töretlen kötődés, végtelen szeretet el fog kísérni Minket egész életünkön át. Lassan lejár a közösen, együtt eltöltött idő és elkezdődik valami egészen új, valami egészen más, kezdetét veszi a közös kis életünk. Minden nap, minden órájában rajta töprengek, simogatom a pocakom, amikor rugdos, de akkoris amikor nem, hogy érezze itt vagyok, itt leszek mindig Neki, beszélek hozzá egész álló nap. Elmesélek neki mindig minden történést az életünkben. Végiggondolom ezerszer, hogyan is lesz majd? Micsoda kihívás, az eddigi legnagyobb kezdődik hamarosan és nagyon igyekezni fogok mindig a legjobbat adni neki

– írta VV Kinga.

Kinga Kutai (@kingakutai) által megosztott bejegyzés, Máj 30., 2018, időpont: 4:13 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik