Szórakozás

A Született feleségek színésznőjének tinilányai szabadon szexelhetnek

Felicity Huffman játszotta a Született feleségek című sorozat Lynett Scavóját, férje, William H. Macy pedig szintén híres színész, láthattuk őt többek közt a Vészhelyzetben, a Szégyentelenek című sorozatban, vagy a Fargóban. Macy most a Us Weeklynek nyilatkozott Huffmannel közös lányairól, a 17 éves Sofiáról és a 16 éves Georgiáról, miszerint szeretné, ha tinédzserkorú lányai bűntudat nélkül szexelhetnének annyit, amennyit csak akarnak.

Eleinte nagyon klisés módon úgy voltam vele, hogy megfenyegetem az összes fiút, aki a közelükbe megy, és árkot ások a ház körül. Aztán arra gondoltam – mit is akarok valójában a lányaimnak? Rájöttem, hogy azt szeretném, hogy boldogok legyenek, egészségesek és éljenek biztonságban. Szeretném, ha minél többet szexelnének! Igazán jókat és egészségeseket, méghozzá bűntudat nélkül. Ezt akarom. Ők teljesen mások, mint amilyen én voltam gyerekként. Georgia és Sofia barátai állandóan nálunk lógnak. Áthívják legalább hat-nyolc barátjukat. Mondjuk néha elég bizarr, amikor a lányod szobájából egy fiú sétál ki reggel. Mind együtt alszanak. De amúgy nem hiszem, hogy szexelnek, sőt, tudom, hogy nem.

Az sajnos nem derült ki az interjúból, hogy a színészpáros tinédzserkorú lányai mit szólnak hozzá, hogy apjuk a szexuális életükről beszélt nyilvánosan, de korukból kifolyólag bizonyára rettenetesen örülnek neki.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik