Szórakozás

Király Linda: A jelenlegi alakom csak átmeneti állapot

Király Lindát akkor ismerte meg az ország, amikor 53 kilós volt, azóta pedig mindenki azt kérdezi tőle, miért hízott meg, mikor fogy le, hogyan érzi magát a pluszkilókkal – írja a Blikk. A lap a Feel Soul Good eseményen járt, ahol Peller Mariann beszélgetett többek közt Király Lindával arról, hogy miként hatnak az ember lelkivilágára a felesleges kilók. Itt beszélt arról az énekesnő, hogy rengeteg fogyókúrás módszert kipróbált, de hosszútávon semmi nem hozott erdeményt.

Az, hogy hogyan érzem magam a bőrömben, nem a súlyomtól függ. Volt olyan időszak, amikor bár vékonyabb voltam, mégsem voltam magabiztos. A hízásomnak a fizikai okokon túl, lelki oka is van: korábban rengeteg bántás és csalódás ért, karrierem elején sokszor úgy éreztem, hogy a külsőmre figyeltek, ahelyett, hogy a hangommal és a mondanivalómmal foglalkoztak volna. Ahogy a testem jelezte, hogy valami nem stimmel, úgy indultam el egy belső, önismereti úton, és azáltal, hogy megismertem önmagam, és kiteljesedtem, végre a hangomra kezdtek figyelni

– mondta Király Linda, aki szerint nem csak életmódváltás, de az is szükséges a fogyáshoz, hogy rendben legyen a lelke. Ő pedig azt érzi, kezd megbékélni önmagával, ami miatt jelenlegi alakjára csak átmeneti állapotként tekint.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik