Szórakozás

Janza Kata történelmet írt az Operettszínházban

A színésznő lehetetlennek tűnő feladatot kapott az Operettszínház főigazgatójától, Lőrinczy Györgytől. Egy este alatt két szerepet is játszott. Ilyen persze előfordulhat, Janza Katának azonban két egyidőben futó darab színpadán kellett megjelennie.

Janza Kata fiatal exe szerepet kapott a Barátok Köztben
Pesák Ádámot a színésznő buzdította a jelentkezésre, de csak szakításuk után vették fel.

Párhuzamosan ment a Dorian Gray az új kis teátrumonkban és az Én és a kisöcsém a nagyszínpadon. A nagyszínpados előadásokban két szereposztás van, de a Dorianben nem és Kékkovács Marának ráhúzódott egy megfázás a gégéjére

– mesélte a Mokkában Lőrinczy.

Janzának néhány perc alatt teljesen át kellett változnia, a kosztümöt, a parókát és a sminket is le kellett cserélni, ráadásul a két karakter nagyon eltérő, mégsem ez okozta a legnagyobb kihívást.

Bevallom őszintén, én jelmezben lefutottam előtte azt a távot. Valaki kérdezte, hogy hogy fogom megoldani az átszellemülést, hiszen a Dorian Grayben egy nagyon drámai, öngyilkos jelenetet kell előadni, a másikban pedig egy bohókás idegenvezetőt kell játszani. Ettől azonban kevésbé féltem, mert ismerem a fegyelmezettségemet, csak a sportteljesítményen volt a hangsúly, hogy átérjek.


Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik