Szórakozás

Szépségápolási terméket kért a férjétől, EZT kapta – Fotó

Ha ajándékot kérünk valakitől, két szabályt érdemes követni. Legyünk egyértelműek, és csak olyasmit kérjünk, amiről az ajándékozónak van némi fogalma. Különben könnyen úgy járhatunk, mint a kaliforniai Charlema Webb.

Az én csodálatos férjem, Vincent Webb megkérdezte, mit szeretnék az első házassági hófordulónkra. Mondtam neki, hogy egy kiemelőt szeretnék, a hozzá tartozó ecsettel. Mondtam, hogy a Fenty a kedvencem, de a márka tulajdonképpen mindegy.

Charlema azt írja, soha nem nevetett még olyan jót, mint amikor kibontotta az ajándékát, ami egy csomag szövegkiemelő, és egy fésű volt.

So my wonderful new husband Vincent Webb asked what I wanted for our 1 month wedding anniversary. I told him I wanted a…

Közzétette: Charlema Webb – 2018. május 17.

A problémát az okozta, hogy a sminkelésnél használt kiemelőnek, és a szövegkiemelőnek angolul egyaránt „highliter” a neve, a férfinek pedig eszébe sem jutott az előbbi. Ugyanez a helyzet ecsettel és a hajkefével: angolul mindkettő „brush”.

Felesége nevetőgörcsét látva, a hős férfi zavartan magyarázkodni kezdett, hogy az egész várost bejárta, de egyetlen írószerboltban sem talált Fenty márkájú szövegkiemelőt, ezért vett Sahrpiet, mert biztosították róla, az a legjobb minőség. Charlema még jobban nevetett – írja a Mashable.

A nő egy Facbook-posztban adta közre a történetet, amit azóta közel 40 ezren osztottak meg. Aztán a sztori még nagyobbat ment, amikor a Fenty Beauty is kirakta a Twitterre. A cég megígérte, hogy hamarosan küldenek Charlemának ajándékba olyan kiemelőt, amilyet eredetileg szeretett volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik