Szórakozás

VV Gigi férjhez ment

VV Gigi (vv gigi, )
VV Gigi (vv gigi, )

Az egykor Való Világban megismert VV Gigi, azaz Rácz Ildikó a hétvégén oltár elé állt. Kétszer is. A jógaoktatóként dolgozó Gigi és párja, akivel négy éve ismerik egymást két szertartást is szerveztek. Elsőként a Krisna tudatú hívők szent helyén, a Lélek Palotájának udvarán fogadtak örök hűséget egymásnak.

Ez egy hindu vallás szerinti szertartás volt. Szerettük volna, ha a jóisten is megáld minket, de mivel nem igazán járunk keresztény templomba, az ott való esketést hiteltelennek éreztük volna, viszont a krisna tudat közel áll hozzánk

– mesélte a Borsnak Gigi, aki másnap egy hagyományos magyar esküvővel várta a vendégeket. Illetve csak majdnem hagyományossal.

Gyulát az anyukája, engem az apukám kísért az anyakönyvvezető elé. Voltak rózsaszirmot dobáló kislányok, kenyértörés, nyitó tánc, tortavágás. Vegetáriánus ételekkel készültünk. Először nem aratott osztatlan sikert az ötletünk, de a végén mindenki elégedett volt, és jól érezte magát. Hajnali ötkor mi állíttattuk le a zenét, hogy akkor most van vége.

A hétvégén egy álom vált valóra! Összekötöttük életünket Gyulával. Íme pár kép ízelítőként, a többit szerdán láthatjátok a Borsban, illetve holnap a Story extrában az RTL en.

Közzétette: Rácz Ildikó / Gigi / – 2018. május 21.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik