Szórakozás

Mindenki azt hitte az apukára, hogy egy perverz, mikor megnézte a saját lánya dekoltázsát, de kiderült, hogy a helyzet ennél jóval bonyolultabb

Semmi nem az, mint aminek elsőre látszik. Vagy mondhatnánk azt is, hogy soha nem szabad megítélni egy könyvet a borítója alapján. Még akkor sem ha az a borító, nos, nagyon mocskos.

Dom(Unique) Twitter-felhasználó megtréfálta kicsit a követőit, amikor feltöltötte a következő képet a közösségi oldalára.

A képen annyi látszik, hogy az utcán egy idős úr a lány dekoltázsát nézi, amire a twitterezők a szokásos tempóban reagáltak, csakhogy időközben kiderült, hogy

az idős úr, a fiatal lány édesapja.

A helyzet így már jóval ewwwwwbb lett, de akkor jött egy végső csavar.

Dom(Unique) végig tudta, hogy a mellette álldogáló bácsi az édesapja, sőt, azzal is tisztában volt, hogy nem a mellét nézte, hanem valószínűleg csak a távolba meredt. A lány ezt onnan tudja, mert az apja a fél szemére vak, így nem is tudott volna arra nézni, amerre nem is szabadott volna neki.

A modell azt mondta, hogy nagyon jót nevetett a reakciókon, az édesapja pedig megkapta a mindenkinek járó 15 perc hírnevet.

Rossz az, aki rosszra gondol.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik