Szórakozás

Válik Pély Barna és Galambos Dorina

Pély Barna közleményt juttatott el a 24.hu-nak, amiből kiderül, hogy az énekes és felesége, Galambos Dorina úgy döntöttek, elválnak.

Pély Barna és Galambos Dorina 4 év házasság után közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy elválnak. Tisztelik és szeretik egymást, de már csak barátokként. Ahogy eddig, magánéletükről továbbra sem szeretnének nyilatkozni. Mindketten a karrierjükre koncentrálnak. Dorina Mrs Columbo és River of Lust nevű formációival dolgozik. Barna pedig megkezdte ősszel megjelenő szóló nagylemezének munkálatait, és szólókoncertjeivel járja Magyarországot, illetve a világ különböző országait. Nemrég tért haza közel két hónapig tartó turnéjáról. Koncertezett például: Jakartában, Balin, Almatyban, Taskentben, Rómában, Milánóban, Madridban és Münchenben is.

Pély Barna és Galambos Dorina 2013 nyarán, tízévnyi együttjárás után házasodtak össze, idén lett volna ötödik házassági évfordulójuk. A páros még a Megasztár első szériájának ideje alatt, 2003-ban jött össze. Pély Barna a műsor egyik zsűritagja volt, Galambos Dorina pedig az egyik versenyző, emiatt később sokan támadták őket.

Ilyen volt az első, 15 évvel ezelőtti találkozásuk:

Kiemelt kép: Instagram.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik