Szórakozás

Egy 70 éves nő állítja, ő a legöregebb terhes anya a történelemben

Maria de la Luz, egy 70 éves mexikói nő azt állítja, hogy állapotos a nyolcadik gyermekével, és ezt ultrahangos felvételekkel bizonyítani is próbálja. Egyéb részleteket viszont nem árul el, csak annyit, hogy három hónapja vette észre, hogy várandós.

Fájtak a lábaim és hánytam és szédültem. Már körülbelül tíz ultrahangos vizsgálatot végeztek el rajtam magánklinikán és közkórházban is. Az orvosok nem tudták elhinni

– nyilatkozta, majd azzal folytatta:

Azt mondták, hogy kislány, láthatják a pici arcát.

Luz arról is beszélt, hogy pár gyereke nem örült a hírnek, mert már túl öreg hozzá. Június 18-án találkozik egy nőgyógyásszal, azt tervezi, hogy kora miatt császármetszéssel jön majd világra a baba.

A jelenlegi rekorder Maria del Carmen Bousada de Lara, aki 66 évesen és 358 naposan adott életet ikergyermekeinek 2006 decemberében. Bousada de Lara gyerekei koraszülöttként születtek, 1,6 kilogrammal. A nő később azt is elismerte, hogy az orvosoknak előtte hazudott a koráról, hogy mesterséges megtermékenyítést kaphasson Kaliforniában.

Van egy másik nő, az indiai Omkari Panwar, aki állítólag szintén 70 éves volt, mikor 2008-ban szült, de ezt sosem tudta tényekkel alátámasztani – írta róla a Metro.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik