Szórakozás

Köllő Babett legnagyobb álmáról vallott

Lassan egy éve lesz, hogy az egész ország megismerte a Feleségek luxuskivitelben sztárját, Köllő Babettet a nevét, aki egyik legújabb interjújában azt is elárulta, hogy miről álmodozik legtöbbször.

Csősz Boglárka afrikai árvákkal énekeltetett magának születésnapján
A Feleségek Luxuskivitelben szereplői egy árvaházban jártak, ahol olyan gyerekek élnek, akiknek AIDS-ben haltak meg a szüleik.

Bár sokan támadták a műsor miatt, ő mégis elvállalta a második évadot.

Nagy hatással volt rám az első évad sikere, hiszen mindannyiunk életét megváltoztatta ez a sorozat. Pozitív és negatív érzéseket egyaránt kiváltott az emberekből. Az életemet összességében pozitív irányba terelte, ráadásul a műsornak köszönhetően a nézők a Celeb vagyok, ments ki innen! realityben is szoríthattak nekem

– mesélte a Blikk interjújában a luxusfeleség, aki azt is elárulta, hogy műsor ide, vagy oda, a színházról sosem fog lemondani.

Párjával amúgy 21 év korkülönbség van köztük, de ez sosem okozott problémát házasságukban, hiszen András egy nagyon kiegyensúlyozott és nyugodt ember, amit lánya, Milla is örökölt tőle.

Szerencsére nagyon jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást, és a legjobb barátnőjének tekint. A legnagyobb álmom és vágyam, hogy egyszer Milla gyermekét, az unokámat a kezemben tarthassam

– mesélte a színésznő.

(Kiemelt kép: Viasat3)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik