Szórakozás

19 éves csellista rabolta el a szíveket a királyi esküvőn

Szombat este az egész világot Harry herceg és Meghan Markle esküvője tartotta lázban, akik a Windsor-Kastély kertjében mondták ki egymásnak a boldogító igent egy elképesztően szerethető ceremónia keretén belül (az eseményt élőztük is, itt olvashatja vissza). Ugyan míg minden szem a boldog párra szegeződött, a füleket a 19 éves csellista, Sheku Kanneh-Mason hódította meg, aki elképesztő játékkal szórakoztatta a jelenlévőket.

Az élő közvetítést néző netezők egy része is teljesen a bűvkörébe esett, volt aki a Twitteren egyenesen azt mondta, Kanneh-Mason miatt volt érdemes néznie az egész ceremóniát.

Az egyetlen és legjobb dolog az eskövőben ennek a srácnak az előadása. Sheku Kannek-Mason ellopta a show-t… és ellopta a szívemet.” – írta az egyik netező a sok közül.

Az előadót Meghan Markle kérte fel, és természetesen rögtön igent mondott. Az izgatott készülődést természetesen a Twitterén is dokumentálta.

Akinek nem volt elég a Kanneh-Mason esküvői performansza, annak ajánljuk azt a felvételt, amin Bob Marley klasszikusát, a No Woman No Cry-t adja elő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik