Szórakozás

Új klippel jelentkezett a Honeybeast – nálunk nézheted meg először

Hamarosan megjelenik a Honeybeast ötödik nagylemeze, amelynek előfutárához, az Utazó című dalhoz készített egy vidám, szerelmes klipet a zenekar. A négyperces videó a 24.hu-n debütál.

A dal szerzője – ahogy korábban minden zeneszám esetében – most is Bencsik-Kovács Zoltán volt, aki egyébként az együttes gitárosa. A klipet a Korda Filmstúdióban forgatták, a középpontban pedig egy pár található, de a zenekar többi tagja is feltűnik a végeredményben.

Több rendezővel is dolgoztunk már közösen. Ipacs Gergővel most másodszorra forgattunk, ő rendezte az egyik kedvencünket, az Ül-t is. Általában nagyon kritikusak vagyunk a klipjeinkkel, de az Utazót kifejezetten szeretjük. Szenzációsak a főszereplők, és az egész könnyed, nyári hangulatú lett, amilyen a dal is. A zenekari tagok csak egy-két másodpercre bukkannak fel a videóban. A cameozás, azaz a mellékszereplőként való megjelenés a saját klipjeinkben már hagyomány nálunk

– mondta el a 24.hu-nak Bencsik-Kovács.

Az új albumról megtudtuk, hogy Élet a Marson lesz a címe, ezt a nevet pedig megkapja az egyik dal is.

A Súlytalannál megkezdett irányvonalat folytatjuk, a célunk az, hogy egy minél szélesebb réteget elérjünk. Van egy sajátos Honeybeast hang, amit semmiképpen nem akarunk elhagyni, de emellett arra is törekszünk, hogy a legmodernebb, naprakészt hangzást hozzuk

– tette hozzá.

Itt lent megtaláljátok a klipet, ha pedig élőben hallgatnátok meg a dalt, 18-án pénteken (azaz ma este) a Budapest Parkban megtehetitek, ahol egy másik új számot, a Lényeget is eljátsszák majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik