Szórakozás

Ideje lenne köszöntet mondanunk Ellen DeGeneresnek

Ellen DeGeneres műsorának legutóbbi vendége Diane Keaton volt, akiről megtudhatta a világ, hogy nagyon szeretné megérinteni egy férfi száját belülről. Ez pont egy olyan dolog, amiért leginkább szerethető a világ egyik legnézettebb beszélgetős műsora és ami a mostani cikkünk apropóját adta. Ellen DeGeneres legviccesebb celebinterjúiból válogattunk.

Kijelenthetem, hogy DeGeneres műsorának egyik magyarországi helytartója vagyok, mégsem tudnék egy olyan interjút sem megemlíteni, ahol az adott beszélgetőpartner ne barátként tekintett volna a műsorvezetőre. Természetesen ez Keatonnel sem volt másképp, aki egy percig sem érezte zavarban magát attól, hogy fel kellett sorolnia három olyan pontot, ahol kapcsolatba szeretne kerülni a másik nemmel.

Szeretném megérinteni egy férfi száját belülről. Ez az első. Szeretném megérinteni egy férfi különleges részét. Egy részén, ahol a férfi boldog. És szeretnék megérinteni egy férfit igazából mindenhol

– hangzott el a műsorban az Grammy- és Oscar-díjas színésznőtől.

Természetesen nem szabad naivnak lennünk, a tévés világában bőven előfordulhat, hogy a meghívott vendégek előre megkapják a kérdéséket, de talán még a megfelelő választ is megsúgják nekik valahogy. Ezért kell némi kritikai szemlélet ahhoz, hogy megfelelő felszabadultsággal ülhessünk a televízió elé. Ettől függetlenül DeGeneres műsora más, ugyanis nincs olyan, amiből a műsorvezető ne tudna viccet csinálni.

Nézzük tehát Ellen DeGeneres legviccesebb sztárinterjúit.

Amikor Taylor Swift elárulta, hogy mitől fél a legjobban

Attól, hogy bekerül a rendőrségi nyilvántartásba.

Nézz rám, nem élném túl a börtönt

– mondta Swift, akit DeGeneres egyből megnyugtatott azzal, hogy biztos nagyon sok rajongója tölti jelenleg is börtönbüntetését, így nem lenne egyedül.

Amikor kiderült, hogy Justin Timberlake ágyba vitte az egyik Spice Girlt

Ha nincs DeGeneres, sosem tudtunk volna meg ennyire – valóban – fontos információkat. Értik? Justin Timberlake + egy Spice Girl  > minden más az életben.

Timberlake-nek és az egykori *NSYNC többi tagjának a műsorban egy tábla segítségével kellett színt vallaniuk egykori fiúbandás múltjukról. Innen tudta meg a világ, hogy világ egyik legsikeresebb énekesének sikerült lefeküdnie a Spice Girls egyik tagjával. A baj csak az, hogy nem tudjuk, melyikkel.

Amikor kiderült, hogy Jennifer Lawrence-nek van egy részeg alteregója

Bár sokak nem értik sikerének titkát, Jennifer Lawrence a világ egyik legjobb színésznője, aki rendszeresen visszatérő vendég DeGeneres stúdiójában.

Az egyik ilyen alkalommal azt tudhattuk meg az Oscar-díjas színésznőről, hogy részegen egy teljesen más alteregóval rendelkezik, akinek a neve Gail.

Azt hiszem, a barátnőim nevezték el őt Gailnek. De ez egy nagyon speciális részeg állapotom. Gail szerethető, arany szíve van

– mesélte a műsorban Lawrance, akitől azt is megtudhatták a nézők, hogy Gail valójában nem is az egyetlen részeg alteregója. Ő csak akkor jön elő, ha rumot iszik.

Amikor Michelle Obamát kihívták egy fekvőtámaszversenyre, ő pedig elfogadta

Valljuk be őszintén, sosem gondoltuk volna, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, a first lady egy televíziós beszélgetős műsorban elfogadja a műsorvezető felkérését egy fekvőtámaszversenyre. Pedig Michelle Obama elfogadta.

A versenyt végül Obamáné nyerte, bár kicsit lezsírozottnak tűnt a dolog.

Amikor Khloé Kardashian bevallotta, hogy ellopta anyja kocsiját

A műsorból azt is megtudhattuk, hogy Khloé Kardashiannak tiniként sikerült ellopnia anyja, Kriss Jenner kocsiját, majd azt felgyújtania.

Egy nőt megcsalt a férje, ezért felgyújtotta a férfi kocsiját, amitől az én kocsim is felgyulladt és úgy buktam le a lopással

– hangzott el a műsorban. Meglepő? Aligha.

Kiemelt kép: Christopher Polk/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik