Szórakozás

Demjén Ferenc milliókat bukott lefújt koncertje miatt

A zenész péntek este a kaposvári sportcsarnokban lépett volna fel, de a koncertet lefújta a szervező. Mindezt ráadásul úgy, hogy Demjén Ferencet nem is értesítette róla.

Demjén Ferenc úgy érzi, meglopták: ennyi a nyugdíja
A 131 ezer forintos magyarországi férfiátlagnyugdíj felét sem éri el a Kossuth-díjas művész juttatásának összege.

Dühös vagyok, mert hiába mondom, hogy semmi közöm nem volt a lefújáshoz, sokan gondolják majd azt, hogy biztos miattam hiúsult meg ez a koncert. De leginkább az dühít, ahogy elbánt velem a szervező. A zenésztársaim is felháborodtak, mert előre megterveztük a hét végét

– kezdte a Blikknek Demjén.

A szervező mostanáig nem mert személyesen felhívni. A zenekarom egyik tagjától kellett megtudnom, hogy elmarad a kaposvári buli, mert „anyagilag nem jön ki”, amit azért nem tudok elhinni, mert a plakáton is látszik, milyen sok szponzort szerzett a szervező. Mellesleg ezt a plakátot csak kevesen látták. Azt hallottam, csak néhány helyen lett kitéve. Erős a gyanúm, hogy spórolni akartak a reklámozáson, és ezért nem kelt el elegendő jegy, mert idén eddig mindenhol telt ház előtt játszottunk.

Demjén Ferenc emiatt jelentős bevételtől esett el, hiszen a kaposvári koncert önmagában is milliós tételnek számított, de emiatt egy másik felkérést elutasított.

Itt nemcsak az én gázsimról van szó, hanem a zenészeimnek és a produkció többi alkalmazottjának a javadalmazásáról. Nem akarok összeget mondani, annál is inkább, mert arra még mindig nem kaptam egyértelmű választ, hogy fizetnek-e kártérítést. Igazolni tudom, hogy erre a napra lett volna másik meghívásom.

Kiemelt kép: MTI/Mohai Balázs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik