Szórakozás

Luxus Vivien kisfia nem magyar nevet kapott

A Feleségel luxuskivitelben szereplője két hete szülte meg második gyermekét, most pedig az is kiderült, hogy hogyan nevezték el a kisfiút.

Szegedi Edward Ferenc

Ez lett a luxusbébi neve. Annak ellenére, hogy a hazai Nyeltudományi Intézet nem minősítette bejegyzésre alkalmasnak. Luxus Vivien és párja azonban ezt is megoldották. A celeb ugyanis Amerikában hozta világra gyermekét, így a 10 milliós szülésbe ez is belefért.

Amerikában szültem. Vitáztunk a párommal, Fecsóval, hogyan hívják a fiunkat. Én az Edwárdot, a Kevint és a Stevet ajánlottam, végül az első mellett döntöttünk. Annak olyan király a hangzása

– mondta a hot! magazinnak Vasvári Vivien, aki azt is elárulta, hogy mi volt a legfőbb oka annak, hogy Miamiban szült.

Nagyon szerettük volna, ha amerikai állampolgár lesz a fiunk, mert úgy sokkal több esélye van mindenre a világon. Itt állják a tanulmányi teljes költségét ameddig iskolás és rengeteg kiváltságot, támogatást kap ezen felül, sőt, így még elnök is lehet.

A celeb még terhessége 32. hetében utazott ki és májusig kint is marad, annak ellenére is, hogy az amerikai élet nem olcsó.

Anyukámmal és a kislányommal, Arianával jöttünk ki. Fecsó csak másfél hónappal később követett minket. Hosszú hetekig kerestük hogy hol lakhatnánk, addig horror áron töltöttük az éjszakákat szállodákban. Egy normális kiadó apartman másfél millió forintba kerül öt éjszakára.

Egy ország várt arra, hogy a luxus hazai nagyasszonya, Vasvári Vivien megmutassa a kisbabáját! A Feleségek…

Közzétette: HOT! Magazin – 2018. május 10.

(Hot!)

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik