Szórakozás

Erkölcsös szépségverseny zsűrije lesz Fenyő Iván

Fenyő Iván az elmúlt tíz évben nem volt zsűritag egyetlen szépségversenyen sem, de idén igent mondott a Nemzet Szépe felkérésére. A színész az erkölcsös szépségversenyt azért vállalta, mert “gondolatisága egybevág az övével”. Mint kiderült, a lányok belső értékeire koncentrál majd leginkább.

Kíváncsi vagyok, hogyan gondolkodnak a világról, milyen a viselkedésük, milyen emberek. A külső szépség egy dolog, de hogy milyen értékrendet képviselnek mint emberek, az számomra sokkal fontosabb. Jó emberismerőnek tartom magam, ezért is szeretném őket megfigyelni a táborban, egy közös interaktív beszélgetést is rendezünk majd. Kíváncsi vagyok az emberi oldalukra. Egy kifutón illegni-billegni egy számmal, egy dolog, de az már csak a hab a tortán

– mondta hozzá Fenyő Iván, aki más hírességekkel együtt dönthet majd arról, hogy a plasztika és tetoválásmentes versenyt ki nyeri meg. Tervei szerint alaposan megismerkedik majd az összes lánnyal, de csakis szakmai szempontból.

Én akkor tudok a szavazatommal autentikus lenni és értéket képviselni, ha megismerem a csapatot valamennyire. És bár biztos vagyok benne, hogy sok értékes és szép lány lesz lent, az én szívem már foglalt a számomra legszebb és legértékesebb nő számára.

(Kiemelt kép: Neményi Márton/24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik