Szórakozás

Szulák Andrea: Méltósággal viselem a koromat

Szulák Andrea nemrég egy divatbemutatón vett részt, ennek kapcsán beszélt arról, hogy néhány ruhadarabot már egyáltalán nem vesz fel.

Abszolút elfogadtam a jelenlegi életkoromat, 54 éves vagyok. Nem akarok húszévesnek látszani, sőt kifejezetten azt szeretném hirdetni, hogy harminc, negyven vagy ötven felett is van élet. Méltósággal viselem a koromat, nem veszek már forrónadrágot vagy miniszoknyát, mivel nem akarok bohócot csinálni magamból. Ugyanez igaz a színpadon is: a csinibaba szerepekből már kiöregedtem, ám az életkorommal együtt megtaláltak az izgalmas karakterszerepek. Viccesen azt szoktam mondani, hogy amikor azt éreztem, hogy nem fog jól állni a lakkmelltartó, akkor jött az életembe a színház

– mesélte a Borsnak Szulák Andrea, aki sok kollégájával ellentétben a műtőasztalon sem küzdött a szarkalábak ellen.

Szulák Andrea fürdőruhás örömködésénél nem lesz ma vidámabb tartalom
Az 53 éves színésznő remek formában strandolgat a Balatonnál.

Áldozatokat kell hozni a kondícióért, rendszeresen sportolok, és igyekszem egészségesen élni, de nem küzdök rögeszmésen a korom és a ráncaim ellen. Azt is megértem, hogy mások önbizalmán sokat segít, ha kisebb-nagyobb beavatkozásokra vállalkozik, pedig korábban kézzel-lábbal tiltakoztam minden ilyesmi ellen.

(Kiemelt kép: MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik