Szórakozás

Molnár Anikót terrorban tartotta és zaklatta az exe

VV/Nagy Ő Molnár Anikó a Joshi, a legjobb barát című műsorban beszélt arról, hogy egy félresikerült párkapcsolata miatt lett pánikbeteg.

Mint mondta, a férfival mindössze két hónapig volt együtt, de mellette megjárta a poklot, mivel amikor részeg volt, terrorban tartotta. Nem fizikálisan, hanem szavakban volt agresszív, és minden nap több liter töményet ivott meg.

Olyan megaláztatásokban volt részem mellette, hogy elmentünk egy étterembe, ahol rommá itta magát. Odajött a pincér egy gyönyörű virágcsokorral, amit az étterem küldött nekem. Erre felállt és azt mondta, hogy takarodj innen a virágoddal, gondolod nem tudom neki megvenni?! Igazi sutyerák volt

– mesélte Molnár Anikó a riportban.

Titkos kapcsolata miatt nem tudott lefogyni Molnár Anikó
A szakítás óta már 10 kilót leadott.

A jelenleg sminktetoválóként dolgozó volt valóságshow-hős hiába szakított a férfival, az hosszú ideig nem értette meg, hogy vége van köztük a párkapcsolatnak.

Nagyon nehezen szabadultam meg tőle. Zaklatott, nagyon keményen, éjszaka, hulla részegen hívogatott. A telefont ki kellett kapcsolni, közben ideges voltam, hogy ha anyuval történik valami, akkor nem ér el… Ezután lettem pánikbeteg.

(Kiemelt kép: Viasat3)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik