Szórakozás

Kiderült, hogy miért került kórházba Kasza Tibor édesanyja

Mint megírtuk, Kasza Tibor csak a kórházban tudta köszönteni az édesanyját Anyák napján. Az asszony jelenleg is kórházban fekszik, súlyos műtét előtt áll.

Anyu jelen pillanatban kerekesszékhez van kötve. Fél éve kezdődött a kálvária, aminek a súlyos cukorbetegsége az oka. Egy napon ijesztő roppanást érzett, majd nem tudott lábra állni. Mint az orvosok megállapították, a lába egész csontszerkezete összeroppant. Bár azt mondták, nincs tovább, amputálni kell a lábát, én ezt semmiképpen nem engedtem. Minden követ megmozgattunk a testvéreimmel együtt, hogy más megoldást találjunk. Bár nagy volt az ijedtség, reméljük, édesanyám lába megmenekült, és hamarosan újra járhat

– mondta a Blikknek Kasza.

A Nagy Duett zsűritagja a Borsnak arról is beszélt, hogy nem mindig olyan vidám, mint amilyennek az emberek hiszik.

Könnyebb az embereknek úgy „megemészteni” engem, hogy mindenen csak röhögök. Nyilván a valóságban nem így van, előfordul, hogy a bohóc legbelül sír. Rengeteg komoly gondolatom van, aki ismeri a dalaimat, az pontosan tudja. Tény, hogy önszántamból évekkel ezelőtt felvettem ezt a bohócsipkát. Szeretek az ország játékos bohóca lenni. De attól még megvan az érzékeny oldalam.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik