Szórakozás

Király Viktornál meztelen lányok buliztak

A gimnáziumban Király Viktor volt az iskola bulifelelőse. Amikor a szülei elutaztak, rendszerint nagy bulikat csaptak, természetesen a szülők tudta nélkül.

A mi partijaink voltak a leghíresebbek a suliban. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy átjön hat haver aztán iszogatunk, hanem legalább nyolcvanan voltunk. Brutál bulikat csaptunk. Én nem csajoztam olyankor, mert akkoriban volt egy komoly kapcsolatom

– mondta a Borsnak az énekes, akinek a buliján egyszer annyira elszabadultak az indulatok, hogy a női vendégek egy része megvált a ruháitól.

Volt egy nagyon sikeres házibulink. A szülők persze nem voltak otthon. A félbátyámnak csináltunk egy laza búcsúbulit… volt úgy százhúsz ember és néhány meztelen lány futkosott a medence körül. A féltesóm ekkor a medence szélén ült és volt egy új videokamerája. Csak annyit láttam, hogy tartja a kamerát, és azt mondja: én még ilyet nem láttam soha életemben, köszönöm, Viktor

– árulta el a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsor felvételén Király Viktor, aki mostanában inkább már a babázásra készül.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik