Szórakozás

Valaki magyarázza el, hogy mit viselt Sarah Jessica Parker a Met-gálán!

Május 7-én rendezik a Met-gálát, amely nem más, mint a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum minden évben megrendezett jótékonysági estje. Bár az esemény célja minden esetben nagyon fontos, valójában mindenki tudja, hogy ez az a világsztárok által is előszeretettel látogatott gála, amelynek legfontosabb része, megmutatni, hogy ki mit visel a vörös szőnyegen. Pláne mert a gálának minden évben van témája is, ami idén a katolikus vallás lesz.

Talán nem is annyira meglepő, hogy a Met-gálán viselik a celebek a legmonumentálisabb és legfurcsább ruhákat, amelyek néha nagyon jól sikerülnek, néha pedig egészen borzalmasan.

Utóbbi kategóriából szedtük össze az elmúlt húsz év legdurvább darabjait.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt 1999-ben a Met-gálán (Fotó: Mari Sarai/Wireimage)

Jennifer Love Hevitt 1999-ben viselt ruhája tökéletesen reprezentálja mindazt, amiért a 90-es évek stílusjegyei nem lehetnek újra divatosak. Egy fehér cropped top egy szintén fehér szőrmés szoknyával? Ezen valószínűleg már ő is nevet.

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst 2007-ben a Met-gálán (Fotó: Evan Agostini/Getty Images)

Kirsten Dunst 2007-ben viselt királykék színű ruhájával a 30-as évek előtt szeretett volna tisztelegni. Nagy kár, hogy ez nem igazán jött neki össze.

Kristen Stewart

Kristen Stewart 2010-ben a Met-gálán (Fotó: Dimitrios Kambouris/FilmMagic)

Kristen Stewart vörös szőnyegen viselt ruhái általában vagy nagyon jól, vagy nagyon rosszul sikerülnek, átmenettel ritkán találkozunk. A képen látható Chanel-darab sajnos inkább a nagyon rossz kategóriába sorolható.

Serena Williams

Serena Williams 2011-ben a Met-gálám (Fotó: Stephen Lovekin/Getty Images)

A teniszező Serena Williams 2011-es, Alexander McQueen tervezésű ruhája nagyon sok hasonlóságot mutat Jennifer Love Hewitt 1999-ben viselt darabjával. Sajnos akkor sem volt jó és 2011-ben sem.

Kim Kardashian

Kim Kardashian 2013-ban a Met-gálán (Fotó:Larry Busacca/Getty Images)

Ugye senki nem gondolta, hogy ezen a listán nem fog szerepelni majd Kim Kardashian? Természetesen itt van, 2013-as ruhájával.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker 2015-ben a Met-gálán (Fotó: Jamie McCarthy/FilmMagic)

A Szex és New York színésznője, Sarah Jessica Parker 2015-ben valamiért úgy gondolta, hogy jó ötlet egy tűzet szimbolizáló kalapban a vörös szőnyegre lépni. Tényleg az volt? Mind tudjuk a választ.

Katy Perry

Katy Perry 2015-ben a Met-gálán (Fotó: Rabbani and Solimene Photography/Getty Images)

2015-ben Katy Perry táskája egy festékszóró spray volt és ennyi elég is.

Solange Knowles

Solange Knowles 2015-ben a Met-gálán (Fotó: Larry Busacca/Getty Images)

Beyoncé testvérének 2015-ös ruhájánál valószínűleg csak az emlékezetesebb, amikor egy liftben megverte saját sógorát, de hogy Solange Knowles ruhája pontosan mit ábrázol, azt senki nem tudja.

Madonna

Madonna a 2016-ben a Met-gálán (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)
Madonna  2017-ben a Met-gálán (Fotó: Neilson Barnard/Getty Images)

Madonna 2016-ban durván feneket villantott, 2017-ben pedig egy terepmintás estélyiben jelent meg. Reménykedjünk benne, hogy ebben az évben sikeresebb lesz a ruhaválasztás.

(Kiemelt kép: Taylor Hill/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik