Szórakozás

Csősz Boglárka meglepő dolgot ajánlott fel egy anyaotthon lakóinak

A Feleségek Luxuskivitelben szereplői a legutóbbi adásban ellátogattak egy anyaotthonba, ahova ruhákat, játékokat és tartós élelmiszereket vittek, hogy ezzel is segítsék az ott élőket. Csősz Boglárka viszont valami teljesen mást talált ki az otthonban élő nőknek:

Mindenkinek szeretnék egy kezelést felajánlani, egy arckezelést, akinek kedve van hozzá és szeretné, egy kis kényeztetést.

Az adásból nem derült ki, hogy a vidéki anyaotthonba Csősz Boglárka magával vitt-e egy kozmetikust, vagy azt tervezi, hogy az anyaotthonban élők majd felvonatoznak Budapestre a gyerekükkel, vagy anélkül, hogy igénybe vehessék az arckezelést. Mindenesetre próbáltuk megkeresni, hogy Csősz Boglárkának Budapesten is van-e saját kozmetikája, hasonlóan az isztambuli Boglarka Medical Spa nevű szalonhoz – így találtunk rá a Harangvölgyi Institute Budapestre, amiről nem derül ki pontosan, hogy milyen kapcsolat fűzi Csőszhöz,

az oldalon viszont rábukkantunk egy két évvel ezelőtti videóra, amin Csősz Boglárkát fotózzák egy kampányhoz.

Csősz Boglárka a műsorban egyébként kifejtette, miért érezte fontosnak, hogy az anyaotthonban élőknek arckezelést ajánljon fel:

Teljes mértékben át tudom érezni, amellett, hogy nem vagyok anya, de érzem azt, hogy milyen egy ilyen kiszolgáltatottság. Nagyon sokat veszítenek szerintem egy ilyen történet által a nőiességükből meg a nőiségükből, hiszen rájuk marad egy kisbaba, és minden ami róluk szól, az eltűnik az életükből.

Hogy a reality-szereplő felajánlása mennyire valid, azt nem mi fogjuk eldönteni, itt lehet szavazni:

Mi kell egy anyaotthonban élő nőnek?

Az anyaotthonban tett látogatás után a luxusfeleségek az autóban megbeszélték, hogy akkor este buliznak egyet annak örömére, hogy Köllő Babett stílust váltott és új ruhákat vett, majd megnézhettük, ahogy Polgár Tünde elmegy egy klinikára, hogy bioszálakat ültessen be az arcába, illetve hogy Vasvári Vivien és Smaltig Dalma egy-egy ezüsttrónon ülve reszelteti a körmét lábmasszázs közben.

Kiemelt kép: Viasat3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik