Szórakozás

Stohl András és lánya gyakran találkoztak az éjszakában

Hamarosan kezdődik Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2 új műsora, a Vigyázat, szülővel vagyok!, ahol a sztárok a szüleikkel együtt rántják le a leplet vicces és kínos gyerekkori emlékeikről.

Stohl András csókolta meg először Juditot
A 185 centis lány egy házibuliban találkozott Stohllal, aki olyan jól csókolt, hogy az a magasságkülönbséget is feledtette.

Az első adás vendégei között láthatjuk majd Stohl Andrást és lányát, Lucát, akik a műsorban elárulták, régen elég sűrűn összefutottak egy-egy buliban.

Sokáig féltettem Lucát, de aztán volt egy beszélgetésünk ami nagyon hamar lezárta ezt a dolgot. Amikor már negyedszer mentem oda hozzá a szórakozóhelyen, hogy kivel beszélgetett, akkor azt mondta:„Apa te is rosszul érzed magad, én is rosszul érzem magam, hagyjuk abba”

mesélte a színész a Bors magazinnak adott interjújában, lánya azonban hozzátette, egyáltalán nem érezte kellemetlennek édesapja jelenlétét:

A főiskola vége felé jártunk a barátaimmal bulizni hétvégente, és gyakran előfordult, hogy összefutottunk apuval egy-egy belvárosi szórakozóhelyen. Apuval nagyon jó a kapcsolatunk, ismeri a barátaimat is, így egy percig sem éreztem magam kellemetlenül tőle. Nyilván nem lógtunk egymás nyakán egész este, váltottunk pár szót, táncoltunk, aztán mindenki ment a saját dolgára. Nem volt ebből feszültség köztünk, inkább humorral kezeltük a dolgot.

(Kiemelt kép: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik