Szórakozás

A Nagy Duett versenyzőjének 16 éves lánya már Párizsban dolgozik

Keveházi Krisztina már negyedik hete küzd a hangokkal Szabó Ádám oldalán, és eddig sikerült is benn maradniuk A Nagy Duett versenyében. A 41 éves balettművész számára azonban nehéz terep az éneklés, így a színpadon a tánctudására és az alakjára támaszkodik.

A táncos már a műsor kezdete előtt elismerte, hogy nincs hangja, még a gyerekeinek se énekel otthon, mert nem szeretné, ha megállnának a fejlődésben. Ezért biztosan hálás két kisfia, a hatéves Nimród és a hároméves Miron, valamint nagylánya, a 16 éves Jázmin is, aki nagyon hasonlít édesanyjára.

A tini örökölte édesanyja alkatát, ám ő nem táncosként, inkább modellként kamatoztatja az adottságait. Jázmin 15 évesen vágott bele a szakmába, jelenleg pedig Párizsban dolgozik.

Franciaország után Kínában és Tokióban dolgozik majd. 15 évesen még nem engedtük el egyedül, pedig már akkor lett volna lehetősége a modellkedésre több világvárosban is

– mesélte büszkén a hot! magazinnak Keveházi Krisztina.

Krisztina Keveházi (@kevehazi_krisztina) által megosztott bejegyzés, Szept 9., 2017, időpont: 1:11 (PDT időzóna szerint)

Gonzales Jazmin Lolita (@jazminlolita) által megosztott bejegyzés, Febr 23., 2018, időpont: 10:32 (PST időzóna szerint)

Gonzales Jazmin Lolita (@jazminlolita) által megosztott bejegyzés, Febr 3., 2018, időpont: 11:29 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik