Szórakozás

Háromhavonta műteni kell Tóth Verát

Közel 45 kilótól szabadult meg Tóth Vera két év alatt, vagyis a gyomorszűkítő műtéte óta. Bár úgy érzi, a mostani testével már leélne egy életet, azért még szeretne alakítani a külsején: operációk sorozatát végzik a 33 éves énekesnőn.

Ha összeadjuk az elmúlt két év műtéteit, annyira jön ki, mintha két teljes napig műtöttek volna egyfolytában. De muszáj. Ha valaki ekkora súlyt ad le, elengedhetetlenek a további műtétek, korrekciók. Egy műtét viszont csak egy területet érinthet, egyszerre két helyen nem javasolja az orvosom a be­avatkozást, így két-három ha­vonta újra és újra műtőasztalra fekszem

– mondta a Borsnak Tóth Vera, aki egyébként már hosszú ideje nem él párkapcsolatban.

Másfél éve egyedül vagyok, nem is randizom, inkább nézelődöm, ismerkedem a férfiak incselkedő tekintetével. Sosem voltam kifejezetten pasizós típus, inkább a visszafogottság jellemez ezen a téren. Meg aztán nehéz is ez, mert az erős, okos nőkhöz nehezebben közelednek a férfiak. De nyitottnak kell lennem, manapság szerintem nem szabad várnia egy nőnek, hogy a férfi lépjen, nekünk kell megadnunk a kezdő löketet.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik