Szórakozás

Így tudta meg Pál Dénes, hogy apa lesz

pal-denes(1)(210x140)(3).jpg (pál dénes)
pal-denes(1)(210x140)(3).jpg (pál dénes)

Pál Dénes hétfőn jelentette be, hogy hamarosan megszületik első gyermeke. A 2012-es The Voice – Magyarország hangja és a 2014-es Sztárban sztár nyertese a posztban azt is elárulta, hogy kislánya születik. Arról azonban csak ma a Mokkában beszélt először, hogy hogyan tudta meg a nagy hírt.

Igazság szerint egy koncert után tudtam meg, amire nagyon-nagyon készültünk. Elég hosszú felkészülési folyamat volt, és az utolsó pillanatban ő már tudta, vagyis egy nappal korábban ő már tudta. Csak gondolta, hogy kivár, mire minden körülmény megfelelő lesz, megvárja, hogy lemenjen ez a koncert, és akkor utána bejelentette. Hazaértünk, kifújtuk magunkat, hogy sikerült, megvagyunk és akkor mondta, hogy hát ez egy nagy ajándék volt, ez a koncert decemberben. Mondta, hogy azért ő is készült egy ajándékkal és akkor előhozott egy csomagot. Abban volt benne egy kis cipő

– mondta Pál Dénes, aki arról is beszélt, hogy a tudatosan tervezték a kicsi érkezését.

Mindig úgy képzeltem, hogy fiatalon leszek apuka. Hál’ Istennek sikerült ez a terv, szerintem a lehető legjobb pillanatban fog érkezni. Eddig minden vizsgálaton részt vettem, nagyon jó volt először látni, meg először hallani a szívhangot.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik