Szórakozás

Gáspár Beát két dolog viseli meg nagyon

Gáspár Bea volt az Esti Frizbi legutóbbi vendége, ahol amellett, hogy beszélhetett Hajdú Péternek magánéletéről, találkozhatott kedvenc sorozata egyik főszereplőjével is. A beszélgetésből kiderült, hogy az utóbbi egy évben mik viselték meg leginkább Gáspár Győző feleségét, illetve hogy épp mi a helyzet legidősebb lányával.


2017 áprilisában, pont egy évvel ezelőtt tartott a NAV házkutatást Gáspár Győző otthonában egy ötvenmillió forintos költségvetési csalás gyanúja miatt. A Gáspár család ezt követően nehéz anyagi helyzetbe került, ezért jól is jött nekik, hogy Gáspár Bea munkát kapott az RTL Klubtól – ő lett a Konyhafőnök új zsűritagja Wossala Rozina helyett. Gáspár Bea az ATV-n Hajdú Péter műsorában elmondta, hogy most leginkább apósa tartja el őket, azt az életszínvonalat pedig, amit korábban megszoktak, már nem tudják megengedni maguknak.

Sok dolog megviselt engem. Például amikor jött egy NAV-kommandó, és kifogyott a kedvenc arckrémem, és nem tudtam venni arckrémet. Talán ez viselt meg a legjobban

– mondta az Esti Frizbi vasárnapi adásában Gáspár Bea, aki hozzátette, miután nem tudta megvenni magának a prémium-kategóriás arckrémet, az olcsóbb krémtől kipattogzott az arca, és még bőrgyógyászhoz is el kellett mennie.

A műsorból kiderült még, hogy Gáspár Győző feleségét nem csak a NAV-házkutatás, de lánya, Gáspár Evelin párválasztási szokásai is megviselik. Hajdú kérdésére, miszerint idősebb lányának van-e most barátja, azt válaszolta: „Most már hálistennek nincs”, majd kiderült, hogy leginkább az volt a problémájuk a fiúval, hogy nem tudták, mivel foglalkozott. Gáspár Evelinről egyébként még azt is elmondta, hogy jelenleg sokat bulizik, illetve

ha éppen nem vegán, akkor mindent megeszik. 


Mi a félelmetesebb?

A teljes műsor vasárnap este látható az ATV-n.

Kiemelt kép: ATV

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik