Szórakozás

Könyvet ír a meddőségéről Pataki Zita

Pataki Zita, az RTL Klub időjósa 2012-ben találkozott férjével, Szárnyas Attilával, akivel nem sokkal később össze is házasodtak, gyermekük azonban még most sem született. A tévésnek endometriózisa van, amelynek tünetei már egész fiatal korában jelentkeztek, műtétre azonban túl későn került sor. Bár többször, többféleképpen próbálkoztak, kiderült, hogy Zitának nem lehet gyermeke.

Pataki Zita (pataki zita, rtl klub, műsorvezető, reggeli, időjárás, )
Pataki Zita: Kiderült, hogy a férjemmel meddők vagyunk
A rádiós műsorvezető bevallotta, hogy éveken át küzdött azért, hogy gyermeke lehessen.

Pataki Zita a Story magazin tavaszi különszámában beszélt arról, hogy eltökélt szándéka, hogy segítsen azoknak a pároknak, amelyek hozzá hasonló nehézségekkel küzdenek. Szeretne létrehozni egy alapítványt, amely azért is küzdene, hogy ingyenes, mindenre kiterjedő termékenységi vizsgálatot kérhessen bárki legalább egyszer az életében. Közben már könyvet ír nem mindennapi történetükről, szerelmükről, de egy trauma feldolgozásáról, egy álom elengedéséről is szól majd ez az önéletrajzi ihletésű regény.

Pataki Zita eltökélt szándéka, hogy segítsen azoknak a pároknak, amelyek hozzá hasonló nehézségekkel küzdenek. Szeretne…

Közzétette: Story – 2018. április 17.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik