Szórakozás

Itt a Hősök új klipje: nálunk debütál a Kilépő

A 24.hu-n látható először a Hősök legújabb zenei videója, ami a "Kilépő" című dalhoz készült. Az új dal a formáció slágeresebb "rapertoárját" erősíti. Könnyed hangvételével jól illeszkedik az „Enyém”, a „Rég láttalak” és a „Lepörög a film” által megkezdett vonalba. A téma adott: szórakozás, hétvégi parti, spontán összejövetel a barátokkal. A videó is egy véletlen buli, ahova belecsöppenek a srácok. Elfogy pár pohár ital, aztán "elrúgják a pöttyös lasztit"…

A “Kilépő” című klipben debütál a csapat élő felállásának új énekesnője, Szélinger Anna. Az ukulelén is játszó, reggae szcénában már elismert hölgy tavaly év vége óta dolgozik Ecküvel és Menthával. Kollaborációjuk friss hajtása az új dal, melynek zenei alapjáért a Hősök alapító Mr. JoeKer felelt, a hozzá készített klipet pedig Ötvös Olivér rendezte.

A Hősök egyik tagját, Ecküt kérdeztük a “Kilépő” kapcsán.

Hogyan készült az új klip?

Budapesten készült, a rendező egyik ismerősének a kecójában forgattuk magát a videóklipet. Szuper hangulat volt, a végére minden szereplő kellően ellazult, megittunk két málnát, hogy élethűbb legyen. Az “elrúgjuk a lasztit” szlenget használjuk gyakran a társaságunkban bulizáskor, fellépések után, ezt szépen bele is szőttük a szövegbe. Ez volt a dalkészítés indító szála.

Mennyire gyakoriak nálatok a véletlen bulik?

Előfordulnak. Tavaly lenn aludtunk pár fesztiválon, utána mindig valami spontán őrület lett a vége. De van úgy, hogy nem szórakozni megyünk, egyszerűen valami házibuliban teljesedünk ki ismerősök társaságában

Miért pont egy gondolkodásra nem késztető dallal jöttetek elő?

A legutóbbi zenéink közül kettő is (Remény, Lassul a gép) gondolkodásra késztető, lassú darab lett. Szeretünk széles repertoárral dolgozni, nagyon sok jó feedbacket kaptunk ezekre. Viszont fellépni csak saját bulikon tudunk vele, a fesztiválok és nagyrendezvények közönsége viszont pont kikapcsolódni akar, ahogy a Kilépő szövege is íródott. Szerintünk abszolút illik olyan dalaink vonalába, mint az Enyém, a Legjobban vagy a Lepörög a film.

Mennyire sikerült beilleszkednie Szélinger Annának, hogy alakul a közös munka?

Anna tavaly év vége óta tagja a zenekari felállásunknak. Lelkes, nyitott a közönségünk pedig szereti a hangját. Az első közös dalunk együtt a Kilépő, szerintem magáért beszél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik