Szórakozás

Repülőgép-balesetben halt meg barátaival az Instagram-sztár

Hat ember halt meg szerdán az arizonai Scottsdale mellett egy repülőgép-szerencsétlenségben – írja a Whats Trending.

A nevadai Las Vegas felé tartó, Piper PA-24 Comanche típusú kisgép nem sokkal a felszállás után egy golfpályára zuhant. Az áldozatok között van Mariah Coogan, aki Instagram-modellként lett világhírű.

Fotó: Facebook

A hatóságok még vizsgálják a baleset körülményeit, de az elsődleges gyanú szerint a gép nem volt felkészítve hat ember szállítására. A kisgépet februárban vette a 28 éves James Pedroza, akinek még nem volt meg a pilótaengedélye.

A baleset idején valószínűleg ő vezette a gépet, bár ennek ellentmond, hogy Amanda Patel, aki szintén az áldozatok között van, a felszállás előtt, a Snapchaten megosztott egy fotót, amin kivehető, hogy Pedroza nem a pilótaülésben, hanem hátrébb foglalt helyet. Coogan a felszállás előtt készített egy Instagram-story videót, azon Pedroza már a pilótaülésben ült.

Mariah Sunshine Coogan lovas edző volt szülőhelyén, a kaliforniai Santa Rosában. Miután befejezte a középiskolát modellkedni kezdett, több nagy ügynökséggel is volt szerződése. Az Instagramon 27 ezer ember követte. A gépen utazott még a 22 éves, szintén modell Helena Lagos, Pedroza Barátnője. Két áldozat személyazonosságát még nem sikerült kideríteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik