Szórakozás

Az új luxusfeleség lánya melltartóban és kigombolt nadrágban rappelt Budapest utcáin

A Feleségek luxuskivitelben új évada elindult, aminek a TV2 egykori tulajdonosa, Yvonne Dederick is állandó szereplője lett. A reality által azonban nem csak ő, hanem többnyire Amerikában élő lánya is kap némi figyelmet.

Bikiniben áll színpadra a TV2 volt tulajdonosa
Aki felkarolta Luxus Babettet és szálkásra edzette magát.

A Mardoll művésznéven tevékenykedő szőke lány egyébként már a korábbi évadban is feltűnt néhány pillanatra, amiből kiderült, hogy kicsit törve beszélni magyar.

Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy legújabb videoklipjét Budapeten forgassa. A Fire & Fuel-ban énekel és rappel is, miközben végig majd elsírja magát, mert folyton veszekednek a pasijával, akit a videó egy pontján véresre is mar.

Mindeközben melltartóban és szétgombolt farmershortban szaladgál a körúton és a Szabadság hídon. Habár Mardoll elég sokat  mutat magából a videóban, kiderült, hogy nincs teljesen megelégedve a testével. Anyja, Yvonne Dederick a Borsnak elárulta, hogy korábban neki kellett lebeszélnie egy plasztikai beavatkozásról, ugyanis olyan feneket akart magának, mint amilyen Kim Kardashiannak van.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik