Szórakozás

Zalatnay Sarolta tartott attól, hogy mások hogyan fogadják lánya másságát

Zalatnay Sarolta legalább két évig készült arra, hogy először meglátogassa Londonban élő lányát, Nikit és barátnőjét, valamint unokáit. Az utazást valami mindig megakadályozta, most azonban végre sikerült összehozni a nagy találkozást.

Zalatnay Sarolta lánya barátnőjéről: ha fiúból lenne, nem is volna rossz
Az énekesnő láthatóan még mindig nincs teljesen kibékülve lánya homoszexualitásával.

Az énekesnő sosem titkolta, nehezen tudta elfogadni lánya új kapcsolatát, ezért vegyes érzelmekkel indult el.

Szabadelvű és toleráns embernek tartom magam, de tartottam attól, hogyan fogadják az emberek a lányom választását. Engem is piszkáltak és bántottak eleget, így féltettem őt, de látom, hogy boldogok, más pedig nem számít

mesélte a Blikknek Zalatnay, aki azt is hozzátette, hogy már az első étkezés során tovatűntek a szorongások, és nagyon jól érezte magát lánya barátnőjével és annak két gyermekével.

Hamar jóban lettünk, kivívtam a tiszteletüket, mert leültünk videójátékozni, és mindenben levertem őket. Régóta vágytam már unokára, és most egyből kaptam hármat. Azért bevallom, kicsit fura volt úgy ébredni, hogy amint kinyitottam a szemem, fekete kissrácok néztek rám

– tette hozzá az énekesnő, aki kiválóan beszél angolul, így nyelvi akadályai sem voltak Stefannal, Antonióval és Aliával.

(Kiemelt kép: RTL Klub/StoryExtra)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik