Szórakozás

Pintér Tibor újra elvenné második exfeleségét

Habár a Lovas Színház igazgatója mostanában a nála évtizedekkel fiatalabb lányokat fűzi, az exfeleségekkel is nagyon jó viszonyt ápol. Második nejével – aki Máté fia édesanyja – például együtt is dolgoznak és annyira jó a kapcsolat köztük, hogy azt sem tartja kizártnak, egyszer újra elveszi.

Lelkileg tényleg nagyon megviselt, amikor elváltam a második feleségemtől. Főleg a kisfiam, Máté miatt aggódtam sokat. Valóban nagy titokban intéztük a válást. Mára persze minden rendeződött, olyannyira, hogy a volt feleségem, Bea lett a Nemzeti Lovas Színház gazdasági vezetője. Ő intézi a hivatalos ügyeimet. Beával olyan jó a viszonyunk, hogy még az is megeshet, még egyszer elveszem feleségül

– mondta a Borsnak Pintér Tibor, aki azt is elárulta, hogy A Nagy Duettes szereplése alatt – a rosszindulatú pletykákkal ellentétben – éppen a válást heverte ki, ezért nem volt jó formában.

 Főleg a tévés szerepléseim után jöttek az aggódó telefonok. Az ismerőseim azt hitték, rákos vagyok. A rosszakaróim pedig azt terjesztették, a válás miatt alkoholista lettem, és kábítószerezem. Nekik üzenem, hogy egy pohárral is alig tudok meginni, mert rögtön rosszul leszek tőle.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik