Szórakozás

Nánási Pál máig imád erotikus képeket készíteni Ördög Nóráról

Nánási Pál szerint a művészi erotikus fotózás nem eléggé képviselteti magát hazánkban, ezért szeretné feltámasztani ezt a műfajt, blogjában tervez ilyen jellegű képeket megosztani a közeljövőben. 

Ismert és kevésvé ismert nőkről is tervez pikáns fotókat készíteni:

A szép, meztelen nőkre mindig kell, hogy legyen igény, de ma­napság kevés olyan celeb van, aki ezzel tud azonosulni. Korábban Nórát több alkalommal is fotóztam hiányos öltözékben vagy meztelenül, ami meg kell hogy mondjam, szenzációs volt. A mai napig imádom fényképezni őt, néha aktokat vagy pikánsabb képeket is készítek róla, természetesen csak saját magunknak, a nagyközönségnek már nem hinném, hogy készítünk ilyen fotókat. Ez egy régi szokásunk, manapság azonban már kevesebb alkalommal történik meg, mint régebben, de még mindig ugyanolyan izgalommal tölt el, hiszen Nóri továbbra is egy gyönyörű és vonzó nő.

mondta Nánási a Borsnak a Playboy-Man of the year díjátadón. Rengeteg híresség dobta már le a textilt Nánási kamerája előtt, és nem szeretné hanyagolni ezt az oldalát sem, de hozzátette, hogy

Azt viszont egy percre se szabad elfelejtenem, hogy férj és édesapa vagyok.

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2018, időpont: 11:33 (PST időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram / @ordognora

Ajánlott videó

Olvasói sztorik