Szórakozás

Az újság, ami felismerhetetlenül fotózza a celebeket

Egy sztár karrierjének alakulását jelentősen befolyásolhatják a róla készült képek, főleg akkor, ha azok olyan magazinok címlapjaira kerülnek, amiket alapesetben akár több millióan is olvasnak — elég például Demi Moore Vanity Fairen villantott terheshasára gondolni 1991 augusztusából. Egy ilyet elég nehéz überelni, azóta pedig eltelt 27 év, szóval a magazinoknak úgy kell címlapokat kitalálniuk, hogy közben már MINDENT és MINDENHOGY lefotóztak már. A Topmodell leszek legújabb, 24. évadából ismert Paper Magazine évek óta következetesen úgy fotózza a hírességeket, hogy teljesen felismerhetetlenek legyenek — mutatunk egy összeállítást a legjobbakból.

A magazin legfrissebb címlapján most például Christina Aguilera látható, aki 37 évesen is fiatal, norvég kamaszlánynak néz ki a fotókon természetes szeplőivel és kócos hajával.

Paper Magazine (@papermagazine) által megosztott bejegyzés, Márc 26., 2018, időpont: 10:27 (PDT időzóna szerint)

Mindig is imádtam kísérletezni, színpadias lenni, eljátszani egy karaktert egy videóban. Előadó vagyok, ilyen a természetes formám. De néha felszabadító érzés visszavenni minden pluszt, és megmutatni a nyers szépséget

– mondta a fotózás után az énekesnő.

Maya Rudolph

Paper Magazine (@papermagazine) által megosztott bejegyzés, Júl 27., 2017, időpont: 7:44 (PDT időzóna szerint)

Maya Rudolph az utóbbi idők egyik legtöbbet foglalkoztatott és leghíresebb komikája. Címlaplányként Donatella Versace bőrébe bújt a magazin 2003 márciusi számában, amit Torkil Gudnason fotózott. A fotót amúgy Versace – főleg az alkoholt fogyasztó és dohányzó karaktermegjelenítés miatt – nagyon nem szerette.

Kim Kardashian

Paper Magazine (@papermagazine) által megosztott bejegyzés, Nov 12., 2014, időpont: 4:56 (PST időzóna szerint)


Kim Kardashian címlapfotója az internetes poéngyárak egyeduralkodója lett.  Kardashian fotója – ami amúgy egyértelműen szétretusált – 2014 telén került a Paper első oldalára, a fotós pedig Jean Paul Goude volt.

Miley Cyrus

Paper Magazine (@papermagazine) által megosztott bejegyzés, Jún 8., 2015, időpont: 8:13 (PDT időzóna szerint)


Kardashian fotója mellett nagy port kavart még 2014 nyarán Miley Cyrus képe, amin az énekesnő gyakorlatilag meztelenül, sárral beborítva ölelget egy disznót. A fotót Paola Kudacki divatfotós készítette.

Paris Hilton

Paper Magazine (@papermagazine) által megosztott bejegyzés, Nov 30., 2015, időpont: 7:07 (PST időzóna szerint)

Paris Hilton 2015-ös fotójáról akár azt is gondolhatnánk, hogy a hotellánc-örökös celeb a Szezám utcából lépett be a stúdióba. Ez nyilván nem így történt, de Hilton szőrmés ruhája elég furcsán nézett ki. A fotót Vijat Mohindra készítette.

Kylie Jenner

Paper Magazine (@papermagazine) által megosztott bejegyzés, Szept 22., 2017, időpont: 3:51 (PDT időzóna szerint)

A Kardashian-Jenner nővérek legfiatalabb tagja, Kylie Jenner 2016 áprilisában került a Paper nyitóoldalára, gyakorlatilag feltöltött ajkú és rózsaszínhajú Ken babaként. A fotó Erik Madigan Heck munkája.

Rita Ora

Paper Magazine (@papermagazine) által megosztott bejegyzés, Okt 17., 2016, időpont: 8:07 (PDT időzóna szerint)

Ha valaki tényleg felismerhetetlen a Paper magazin címoldalán, akkor az a 2016 októberi számban címlaplányként pózoló Rita Ora. A hatalmas rizsporos parókát viselő énekesnő rá egyáltalán nem jellemző sminket és elegáns kosztümöt kapott. A kép, amit amúgy Nicolas Moore készített, valójában ezért sikerült nagyon jól.

Blac Chyna

Paper Magazine (@papermagazine) által megosztott bejegyzés, Okt 13., 2016, időpont: 5:09 (PDT időzóna szerint)

Az ideig-óráig Kardashianként élő Blac Chyna, Demi Moore után szabadon, meztelenül és terhesen feszített a címoldalon 2016 szeptemberében. A fotót Charlotte Rutherford készítette.

Rihanna

Paper Magazine (@papermagazine) által megosztott bejegyzés, Márc 3., 2017, időpont: 8:58 (PST időzóna szerint)

Rihanna egy, a kilencvenes éveket megidéző rock és popkultusz vegyítő fotóval került a címlapra 2017 márciusában, amit Sebastian Faena készített róla.

Most pedig jöjjön a s(z)avazás: 

(Kiemelt kép: Instagram)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik