Szórakozás

Ricky Martin férjével való kapcsolatáról mesélt

Ricky Martin 2016 novemberében döntött úgy, hogy megkéri festőművészként dolgozó párja, Jwan Yosef kezét, akivel – titokban – idén januárban össze is házasodott. A két férfi azóta közösen nevelik a világsztár béranyától született ikreit.

Ricky Martin megházasodott
Bár a lagzira még nem került sor.

Martin az Attitude magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy hogyan ismerkedett meg férjével, illetve azt is elárulta, hogy évekig próbálta tagadni a tényt, hogy valójában a férfiakhoz vonzódik.

Csak a karrieremnek éltem. Nem nyitottam ajtókat az új kapcsolatoknak és egyáltalán nem is beszélgetem romantikus kapcsolatokról, mivel nem szerettem volna, ha sokat tudnak rólam az emberek. Még tehetséges producerekkel, vagy rendetőkkel sem ültem le tárgyalni, mert attól féltem, ha két óránál tovább beszélgetek velük, akkor rájönnek, hogy ki is vagyok valójában. Rengeteg energiát öltem abba, hogy manipuláljam a saját szexualitásomat

nyilatkozta a a világsztár a magazinnak, majd azt is elárulta, hogy férjével már ő vette fel a kapcsolatot:

Fél éven keresztül csak beszélgettünk. Csak üzeneteket váltottunk, beszélgettünk az életről és más egzisztenciális kérdésekről. Nem beszéltünk sem erotikus, sem szexuális tartalmú dolgokról. Esküszöm, nem küldözgettünk egymának erotikus képeket sem, de amikor először megláttam, tudtam, hogy ő lesz a férjem. Utólag kiderült, hogy ő is ugyanezt gondolta.

(Kiemelt kép: Dia Dipasupil/Getty Images)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik